söndag 17 januari 2016

Wonderwoman

Tror nog nästan att det får bli Julias nya namn. Crp nere på 62 idag, det tar sig! Med hjälp av dialysen har de fått bort en massa överflödig vätska. Närmare 2 liter vätska har de fått ur henne inatt/idag, inte så konstigt att hon var svullen och hade tidigare ont i fötterna av att försöka stå. Så det har också bidragit till att hon haft det lättare att röra på sig nu. Idag har hon varit uppe och prövat gå igen, med hjälp förstås, ca 1½ meter kom hon idag. Vill påpeka att hon inte har dialys för njurarnas skull, för de funkar just nu som de ska, utan hon har dialys för att stabilisera vätskan i kroppen. 

Hon tränar nästan hela tiden på att röra fötter och händer samtidigt som hon längtar bort från sängen. Hon är så himla taggad på att bli frisk och gör allt hon kan för att bli bra. Ja, mycket mer finns inte att berätta idag, men det kanske inte behöver vara så mycket heller, hon är på bättringsvägen och det är allt som betyder något!

                           

2 kommentarer:

  1. Och en sak som vården inte talar om är att CRP så ligger 12h efter. Alltså vad maskinen visar är efter.
    Annars är jag en ny läsare, som hittade bloggen via någon på fb som delade. Får bara säga vilken strong resa hela familjen har gjort! Ovisshet,osäkerhet och allt som hör till! Får hoppas nu på snabb återhämtning så ni får ett vardagligare liv tillbaka.

    SvaraRadera
  2. Julia är helt otrolig,väldigt intressant att följa er resa..jag är själv mamma till ett barn som vistats mycket på sjukhus,bl.a.hjärnopererad..Styrka och ork till er alla <3

    SvaraRadera