torsdag 28 januari 2016

Är det inte det ena så är det det andra

Gårdagen var medicinskt sätt stabilare och lite bättre. Men Julia mådde jättedåligt psykiskt hela dagen. Hon grät mycket och hade tappat all ork. Hon ville bara att allt skulle vara över och att hon skulle få komma hem. Hon hade tappat sin pigga och positiva energi. Hon mådde helt enkelt uruselt igår.

Idag har det varit bättre, pigg och positiv har hon varit igen. Crp nere på 52. Lungröntgen blir bättre för varje dag. Men. Det har uppstått lite oroande moment gällande hennes hjärta. Vi vet ännu inte helt säkert vad felet är men det verkar vara nåt typ av tryck någonstans i hjärtat som är för högt och som gör att vätska i kroppen inte pumpas runt tillräckligt, varpå det stannar i magen. Antagligen därför hon varit så svullen och full av överloppsvätska här tidigare. De ska göra ett hjärtultra imorgon så då kanske de får lite mer klarheter om läget. Och nästa vecka ska läkare och specialister samlas och ta ett möte för att diskutera vad som pågår och vad som kan/ska göras. Vi vet inte mer än så just nu.
Imorgon tar pappa och jag tåget ner. Har inte sett Julia nu på 3 (!) veckor, så det ska verkligen bli skönt att få se henne igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar