söndag 24 januari 2016

Bergodalbanan har startat igen

Ja hörni, var ska jag börja. Ena dagen är allt perfekt och hon mår hur bra som helst. Nästa dag är botten, sen blir det bra igen och sen blir det svindåligt och så upp tillbaka. Såhär håller det på.

Fredag
Helt perfekt dag, en av Julias allra bästa hittills. Hon klarade ett av sina första stora mål, att kunna sitta i en vanlig rullstol. Hon var överlycklig, där kunde hon sitta i över 2h utan att ha ont någonstans. De kunde sen också köra ut ur rummet och ner till lekavdelningen var de har en del böcker och filmer. Mammas och Julias fredagskväll slutade med popcorn och filmkväll. De fick också resultatet från hjärtbiopsin. Nollresultat = ingen avstötning, det mest perfekta resultat man kan få!


Lördag
Lungorna började bråka igen. Hon fick tungt med andningen. Saturationen for ner till 90% och de försökte med att höja på syrgasen. Men det räckte inte till och för att underlätta hennes andningen behövde hon ha den där masken som hon hade på teho, som bara finns på teho. Så, ner till teho hamnade hon igen. Inte för att hon var i sånt skick att hon skulle behöva vara där men för att den utrustning hon behöver finns bara där. Det pratas om att lunginflammationen kan vara påväg tillbaka så en ny antibioktika skulle ges. Hon var väldigt rädd igår när hon emellanåt fick väldigt jobbigt med andningen. Hon vågade inte börja sova eftersom hon var rädd för att hon inte skulle vakna igen. Hon får väldigt snabbt panik när hon känner att hon inte får tillräckligt med syre.

Idag, söndag
Julia sov bra under natten och var pigg på morgonen. Crp 44. Hon är mer uppsvälld på vänster sida och ingen vet riktigt vad det beror på ännu men det skulle väl undersökas tror jag. Det har varit en jobbig dag för dem där. Allt är så ovisst ännu och ingen vet riktigt något. Det tycks vara lite dålig kommunikation mellan alla och sånt irriterar. Det har varit många oklarheter idag och jag har inte så mycket information om läget just nu. Förhoppningsvis vet jag mer imorgon. Önskar bara att detta evinnerliga jävla elände ska ta slut nångång. Var glada över det ni har men var medvetna om att alla inte har fått samma lyckolott.

1 kommentar: