måndag 4 januari 2016

Det är väldigt kallt nu

Bara jag som inte är varken fysiskt eller psykiskt beredd på denna plötsliga isiga kyla, -19° på mätaren nu ikväll. Nej tack! Ge mig sommar, sol, värme och 19° plusgrader istället.

Julias dag har varit helt okej/bra. Alla värden bra, lung- och hjärtultra båda bra och läkarna är nöjda och glada över Julias framsteg. Hon har jobbat med fysioterapitanten och sen också suttit i den där stolen i över en timme. Hennes armrörelser börjar sakta men säkert bli bättre. Hon kan nu hålla upp armen/armarna själv utan stöd av andra lite bättre än tidigare och utan att det helt skakar. Mamma, pappa och hon sprlade några spel ikväll och hon fick vara lite på sin telefon. 
Tänk er det. Nutidens sociala generation. Utan telefon i 4 veckor. Skulle ni klara det? ;)
En femtonåring som går i högstadiet, den tid när man kanske skickar som allra mest meddelanden åt sina vänner och håller på fram och tillbaka på telefonen. Tänk vad mycket man skulle ha missat och vilka ootrooliga mängder meddelanden man skulle ha att plöja igenom. Hjälp.

Hon ville sitta vid fönstret och titta ut så de svängde på stolen så att hon skulle få göra det. Viljan och önskan att vara där blev nog väldigt stor när mamma skickade dessa fina bilder åt mig. Men snart så, på fredag syns vi <3


3 kommentarer:

  1. Nåt som värmer oss alla i denna vinterkyla. Tackar!
    Så glad att Julia blir bättre för var dag, att mamma,pappa och ni alla får se framgången, önskar och ber om att ork ges er och vila.
    h.Greta i Terjärv

    SvaraRadera
  2. Oj va roligt ti si att Julia mår så mycket bättre! Allt går i rätt riktning nu ...forts. håller tummarna! <3

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att se Julia så glad! Vilka framsteg och säkert skönt för er alla att få ha kommit till avdelningen nu! Här i Nyykaabi var det 28,5 minusgrader imorse, så vinter har vi nog nu. Hälsa Julia med familj från Malin,Ronnie,Tilde och Tyra

    SvaraRadera