onsdag 16 december 2015

Dagen

Dagens summering. Natten hade varit en aning osäker. Hennes värden åkte hit och dit och pacemakern fick kicka in för att styra upp hjärtrytmen. De hade nog hela tiden fått stabiliserat henne med mediciner för det tar ju nog ett tag för hjärtat att anpassa sig till trängre utrymmen. Men det var inget som var på så sätt livshotande. Under eftermiddagen var det ganska mycket dippar och höjder men då kickade de in mera noradrenalin och då återgick det till mer normala värden. Men nu efter kl. 18 så har det varit stabilt och lugnt och nu hoppas vi på en stabil natt.På dagen/kvällen stängde de av pacemakern och nu är det bara hennes hjärta som pumpar av sig själv.

Hennes njurvärden åker också upp och ner. På morgonen fick vi veta värdet hade gått ner och nu på kvällen hade det gått upp igen. Men de försöker så gott de kan med dialys.

Hon är fortsättningsvis sövd men de har åtminstone minskat på sömnmedicinerna. Så när hon har varit stabil en längre tid så ska hon väl snart få vakna. Men hon är ju så starkt påverkad av mediciner att hon knappast kommer förstå något överhuvudtaget. Hursomhelst så kommer det bli skönt att få se henne vaken när det nu än blir. Nåja, vi fortsätter vänta.

1 kommentar:

  1. Tack att vi får vara med er, med varma tankar och bönesuckar
    då du uppdaterar oss som står utanför , men inne berörda <3
    Krafter till ER ALLA! Greta

    SvaraRadera