fredag 8 mars 2013

Sitting in da school

Hallå hallå, har håklimme som bäst. Awesome! Så otroligt skönt. Har lagat finska läxan och nu är det ungefär 15 minuter kvar tills vi ska äta mat, eller lunch heter det väl egentligen. Är vrålhungrig så tack och lov att vi får risgrynsgröt idag, annars skulle jag nog vara dödens död i slutet av dagen! Jag har religion, finska och hälsa lektionerna kvar. Men det ryktas att religionsläraren är borta så då kommer jag ha en håltimme till, så det hoppas vi starkt på. Det är väldigt tomt i PG nu, treorna har ju slutat och tvåorna är i Åbo, så ja det är bara vi ettor här. Har som vanligt inget att skriva om. Yes vilken rolig, intressant och inspirerande blogg jag har! Wohooo, liksom!
Har ingen aning om hur detta inlägg kommer att bli, använder blogger appen på ipadden så vi får se vad dethär blir till. Har ingen bild från idag så det får bli en "gammal" bild. Ha en bra dag! :)


3 kommentarer:

  1. ÅÅh sursiks risgrynsgröt, tänk att de faktist finns nå mat därifrån som man mer än gärna sku komma tibaka för att äta. Risgrynsgröten me den supergoda sylten <3 Jätte fin bild annars, du har superfint hår där! :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jaa, de e no nå av de godaste som skolan lagar ;) oj tack! Kram! :D

      Radera
  2. Minsann! Sku verkligen kunna ta en portion fast NU! :D

    SvaraRadera