lördag 16 november 2013

Det är tydligen förbjudet att vara lycklig

Nästan varenda gång man är lycklig så följs det av att man snart kommer bli djupt sårad. Men å andra sidan, om man aldrig skulle känna smärta, hur skulle man då veta vad riktig lycka är? Världen är så otroligt grym, man vet aldrig vad som kommer att hända. Man tror att man har det bra, allt rullar på och man är lycklig med hur man har det. Men sen i nästa sekund, BAM, och allt rasar. Det krävs bara en sekund för att förstöra allt.

(I mina ögon) Världens livligaste lilla valp, Totte, har haft en del problem nu en tid, efter en händelse bestämde sig Sara och Kim att nu måste han träffa en veterinär för att de ska få veta vad som är fel. De misstänkte att något var fel med hans njurar men de skickades vidare till Åbo för ytterligare en undersökning. I torsdags tog de båten över och under veterinärbesöket fick de veta varför Totte varit så konstig. Hans njurar är missbildade och för små, och han har bara några månader kvar att leva. Det finns inget man kan göra.

För en djurägare är ju det här det värsta som kan hända. Ingen vill höra att en familjemedlem kommer att dö inom några månader. Man blir så otroligt fäst vid sitt djur, Selma och Totte är som mina barn, och jag älskar dem båda så fruktansvärt mycket.

Den 18.3.2013 kom du till världen lille vän  <3









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar