fredag 2 augusti 2013

You just gotta love this place

Tror jag ska bli ålänning. Bilresan gick bra, (Totte har varit en ängel hela resan) Julias kontroll gick bra och alla resultaten därifrån var bra, (mycket bra här, haha). Efter Julias kontroll körde vi till Åbo, där gick vi omkring lite i ett köpcenter och sen till hamnen. Vi kom ju hit natten till torsdag. Båtresan gick riktigt bra, Viking Grace är verkligen en snygg och modern båt. Gillar den starkt! Nåja, när vi kom hit hade Sara och Kim bäddat och fixat smörgåsar åt oss. Så vi åt och sen for vi raka vägen till sängs, vilket var så otroligt skönt (bl.a. för att Saras och Kims soffa är GUDOMLIGT skön att sova på). Vi fick ha sovmorgon på torsdag, så vi steg upp först efter 11. Vi åt morgonmål och sen skickade vi iväg Kim till jobbet. Resten av gänget, inklusive mig, gick ut och gå en bit med Totte. Vi for först till torget där pappa bjöd på mjukglass, och sen for vi gående till hamnen, satte oss på bänkar och tittade på när Viking Grace och Amorella åkte iväg från hamnen. Efter det gick vi hem, lagade mat och skickade iväg Sara till jobbet. Vi körde iväg till ett loppis och sen körde vi till sparhallen (en stor affär, ungefär som en blandning av Erkin-Halli och Prisma). Resten av kvällen gjorde vi inget speciellt alls.

Idag steg vi upp tidigt och gjorde oss i ordning, vi skulle bli fotograferade för en artikel som kommer i Meidän Perhe (Samma artikel som kom i Katternö tidningen i februari). Kokhett har det varit hel dagen så efter fotograferingen gick vi hem, båt om och begav oss iväg till Lilla Holmen, badstrand. Sen följde mat och efterrätt och Kim stack iväg till jobbet. Jag, mamma, pappa och Sara och Totte förstås, for ut och gå, Julia stannade hemma framför tv'n, tråkmåns. När vi gått omkring en stund gick vi in till Ångbåtsbryggan/Äventyrsgolfen. Där satt vi en stund och lyssnade på ett band som spelade en massa kända låtar, främst rocklåtar. När de for på paus gick vi hem och nu kallar snart sängen.
Grattis till er som orkat läsa allt, applåder!!! Blir tyvärr inga bilder idag. Hoppas ni har det bra där hemma. Tjaba :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar