söndag 13 mars 2016

Helgen har kommit och gått

Konstigt nog så är det återigen söndagkväll. Tycker veckorna går så galet fort nu att jag inte alls hinner med, det är redan typ mitten av mars? Hur detta hände vet jag icke. 
Anyways, vi har haft en riktigt bra helg. Julia var hemma fram till 8 på kvällen i fredags och vid 12-13 tiden på lördag kom de hem igen. Som jag skrev i det förra inlägget så fick Julia sova hemma natten mellan lördag-söndag. Det var väldigt konstigt (men skönt) att de inte behövde fara tillbaka på lördagkväll. Vi kollade vår serie, sen for de ut med rullstolen en bit och medan jag stack iväg till gymmet. På kvällen lagade vi jättegod mat och efter det blev det mera serietittande, sen slutet av melodifestivalen och till allra sist popcorn och film. 

Det var ju menat att Julia skulle sova nere i vardagsrummet för att undvika att gå i trappor men hon ville hellre sova uppe i sitt rum och sin egna säng. Så, upp för trapporna for hon och sov i eget rum. Hon tyckte det var väldigt skönt att få sova hemma i egen säng, första gången på över 3 månader. 
Idag har vi också kollat en del serieavsnitt men vi har även spelat wii. Både wii sport och dance. Vi märkte att just nu är det ju den perfekta träningen för henne, uthållighet, balans och kordination, precis det som hon behöver träna på nu. Jag hade glömt hur roligt det var.

Nu är de tillbaka vid sjukhuset och imorgon påbörjas behandlingen av såret på hennes fot. Ett litet ingrepp som inte borde vara något problem alls så det ska nog gå bra. 
Hoppas alla andra också hade en bra helg!

Dessa urgoda hallongrottor bakade Julia åt oss till kaffet idag

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att det hela tiden sakta men säkert går framåt
    Hoppas att det fortsätter i den här stilen Hälsar /Solveig

    SvaraRadera