tisdag 8 mars 2016

Alla dagar kan ju tyvärr inte vara perfekta

Denna dag har gått i migränens tecken för Julia. Från morgon till kväll har hon legat i sängen med en hemsk huvudvärk. Inget har hållits i henne, så hon har inte fått i sig varken vätska eller näring på hela dagen. Inte heller medicinerna. Varje gång hon fick medicin för huvudvärken och illamåendet så hölls det inte ner tillräckligt länge för att det skulle börja verka. Nu på kvällen när pappa och jag var där så lag sköterskan till sist in en kanyl med dropp åt henne. Först värkmedicin i flytande form och sedan näring. Man såg nästan genast hur det börja lätte lite på trycket och hon kunde börja känna sig litelite bättre.

Så idag har det inte varit så värst superbra, ingen fysioterapi heller. Hon hade själv ett bra svar på varför hon tror att hon fick migrän just nu. Nu är hon "hemma" och all stress börjar släppa, hon har ansträngt sig väldigt mycket dehär senaste dagarna och varit igång. Allt sånt är väldigt påfrestande och idag tog det ut sin rätt på hennes kropp.
Tror hon har vuxit mentalt med minst 10 år av allt som hänt. Hon har blivit så himla klok och kan se saker och ting väldigt logiskt och positivt, ibland känner jag inte ens igen henne men det är väldigt roligt att följa med och se.

Det finns också 2 andra saker att berätta idag.
1. Idag har de varit hemma i Österbotten i en vecka (det känns redan som en hel evighet så en vecka låter så himla lite)
2. Idag fyller Julias nya hjärta 3 månader!

Godnatt, vi hoppas på en bättre morgondag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar