fredag 18 mars 2016

Fredagsmys

Här rullar det på som vanligt, inga stora händelser. Julia har varit hemma på dagarna efter fysio- och ergoterapin. Hon kommer också få vara hemma hela helgen. Så hela två nätter hemma i egen säng. På söndag startar de neråt med husbilen till Helsingfors på rutinkontroll. De stannar där till onsdag och det ska bl.a. göras en biopsi, mer än så vet jag inte ännu. 
Foten läker som den ska, det gör bara ont ibland säger hon. Det kommer ta tid innan det är helt läkt men hittills så är det bra påväg mot rätt håll. 

Kaliumvärdet har varit så pass stabilt och bra en lång stund nu att de denna vecka har börjat låta henne äta mer mat som innehåller just kalium. Vi provar oss fram, lite i gången och så mäter de kaliumvärdet varannan dag. Stiger det så får hon hålla sig borta från det men om det inte ändrar märkbart så ökar vi litelite i gången.
Nu ska vi ha fredagsmys här hemma med varma smörgåsar, lite chips (julia får inte äta mycket salt och potatis är ännu ett ganska nono så vi börjar försiktigt) och film. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar