torsdag 18 februari 2016

Vi bara fortsätter

Go'kväll! Julias dagar rullar på, hon mår väldigt bra och är jätteglad. Hon tränar med fysioterapeuten varje dag och blir hela tiden starkare och starkare. Hon är nu på en, enligt mig, strikt kaliumdiet. Hennes kaliumvärde är då och då alldeles för högt så nu hålls hon på en diet för att försöka hålla det mer stabiliserat. Det är mycket hon inte får äta och dricka, smått besviken över det är hon men man hamnar ju att prioritera. Det är något med njurarna som gör att kaliumvärdet och ibland också blodsockret är för högt men vi vet inte riktigt vad det beror på. Vätska i magen har hon ännu, men varken mer eller mindre och det vet dom inte heller orsaken till.
Hennes lungor fungerar mycket bättre nu. Hon använder andningsmasken endast på natten när hon sover. Så dagtid har hon ingen extra hjälp, ingen slang i näsan eller något annat.

Idag gick hon i trappor för första gången, fysioterapeuten höll nog i henne men hon gick uppför trapporna med stöd. Hon klarade av det.


Igår var de nere till hobby/lekavdelningen för att baka bullar

Imorgon hoppar jag på tåget och åker ner dit över helgen. Jag skulle åka med lätt packning, trodde jag. Jag fick en lång lista med grejer att ta med, så kappsäck it is! Men sådär annars, tack o lov dock att vr har sänkt sina priser på tågbiljetterna! Jag kom "billigt" undan denna gång.

3 kommentarer:

  1. Det är så underbart att höra och se framgångarna Vi får sända ett tack till vår Far i himlen och be om krafter för varje dag till Julia och hennes familj Ha det så gott /Solveig

    SvaraRadera
  2. Så roligt att läsa att det går framåt dag för dag för Julia! Hoppas att hon blir helt återställd och får åka hem till Kållby så småningom och får ett normalt liv :)

    SvaraRadera
  3. Hemfärden för Julia närmar sig med stormsteg märker jag, va roligt att se att hon får vara ute och göra annat också. Härligt ! kramar från Malin i Nyykaabi

    SvaraRadera