onsdag 3 februari 2016

Ett steg i taget närmare målet

Det här har också varit en väldigt bra dag. Crp på 10. Julia sov bra under hela natten och vid 11-tiden på förmiddagen fick hon för första gången sitta i en vanlig stol/fåtölj, där satt hon i 4h och 20 minuter och vägrade komma bort. Hon hamnade att komma bort för att sköterskorna skulle tvätta och fixa med henne. Läraren kom och undervisade henne 1h under dagen. Nu på kvällen satt hon igen i den där samma stolen och hade fötterna i ett fotbad, hennes egna idé.
Eftermiddagen hade tydligen varit påfrestande och jobbig av någon orsak som jag inte känner till, informationen räcker inte hela vägen fram så jag vet inte.

Levervärdena är tyvärr förhöjda, kan ha att göra med att en av antibiotikorna har tagits bort, men det är inte säkert ännu. Det skulle väl undersökas mer imorgon om jag förstod rätt. Hjärtultra gjordes idag och där såg allt ut som tidigare, alltså helt ok. Magultra ska göras imorgon.

Sen ska jag också rätta till en misstag från igår. Det blev lite miss i kommunikationen. Det var inte kalciumhalten som var för låg, utan kaliumhalten som var för hög. Nu i detta läge är det stabiliserat och ok efter att ha blivit hanterat med mediciner, men det och blodsockret följs noggrant med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar