fredag 20 juni 2014

Du har blivit....

GODKÄND!

Jajja, jag skrev teoriprovet igår och blev godkänd, och jag kan inte säga annat än att det känns alldeles super! Nu är det bara några få körlektioner och uppkörningen kvar och sen är jag klar (förutsatt att jag klarar uppkörningen då). Uppkörningen sker först första veckan i Juli, hela nästa vecka var bokad. Men det gör inget, jag hinner ju öva mera då.

Hade ju ett bra resultat också så jag är väldigt nöjd!

Mamma och Julia var till Helsingfors i onsdags för att kolla upp eventuella förändringar. Och visst har det blivit några förändringar, alla testen hon gjorde var bättre. Hennes resultat från belastningsEKG:t var mycket bättre. Förra gången cyklade hon så att hon så att hon kom upp till 50-60 och lite på 70 (fråga mig inte vad det betyder för jag vet nada) och man ska tydligen ha mellan 60-70 för att vara på en okej nivå, tror jag (fråga mamma). Och i onsdags hade hon kommit över 60, över 70 och till och med upp till 80. Läkarna hade tydligen varit helt ifrån sig över att alla värden var bättre. Så läget är alltså inte lika illa som det var för 2-3 veckor sedan. Så nu ska hon försöka hålla sig i gång så mycket som hon orkar för att stärka hjärtat och få upp konditionen.

Hon kommer inte sättas upp på transplantationslistan ännu, vilket i och för sig är bra, men, jag håller inte riktigt med läkarna där. Tänk om något akut händer och hon inte står på listan? Vad i hela friden ska dom ta sig till då? Dom har ju inte precis en hel frys full med hjärtan och andra organ klara att användas. Det funkar inte så. Men dom säer att hon nu "mår för bra" för att de ska få sätta upp henne på listan. Ja, men vi alla vet att hon förr eller senare kommer behöva ett nytt hjärta. Men de är ju specialister så jag får väl lita på dem, jag menar det finns ju inget jag kan påverka.

Jag önskar er alla en trevlig midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar