torsdag 14 april 2016

Namnsdagsfirande

I tisdags var det Julias namnsdag. Dagen till ära klädde vi faktiskt upp oss och firade med att besöka hennes favvorestaurang, Mr. Bank. Lika gott som alltid! Vi hade en riktigt bra dag.



Det gick inte att få någon vettig bild på henne för mamma och pappa satt helatiden och sa olika skämtsamma kommentarer så hon skrattade konstant. Så det fick bli en halvbra bild, men det är ju ändå bättre än inget.

Idag hade Julia besök av specialläraren. Det är funderat att hon kanske skulle fara tillbaka till skolan nångång vecka 17. Inte hela långa dagar utan ett par lektioner per dag ungefär, beroende på hur mycket hon känner att hon klarar av. Men inget är ännu bestämt. Nästa vecka ska de ner till Helsingfors på småkontroller så då kanske de får några klartecken därifrån. Annars så rullar dagarna på väldigt bra just nu. Hon kan t.ex. gå själv i trapporna nu, böja sig fram och såna saker. Det tar sig!

1 kommentar:

  1. Vi är nu inne i den perioden när vi hela tiden går mot ljusare tider.Julia är också inne i den perioden tänk vad härligt Vem skulle ha trott det när det var som mörkast Önskar er alla ett trevligt veckoslut Hälsningar solveig

    SvaraRadera